Dubbelt upp!!

Ja för fan vi kör dubbelt upp idag.
Ett inlägg som handlar om två olika saker.

Vi börjar med i går torsdag. Det var ju lite tänkt så att jag skulle åka tåg ner till E i gbg vid 17:10. Första gången jag betalar för att åka på....8-9år. Jag har ju alltid varit flyget troget. Och det finns anledning, och det är för att det ALLTID krånglar när man ska åka tåg. Med flyg krånglar det inte.
Hur som helst. Åkte med roslagsbanan från jobbet in till Östra Stationen. Jag lämnade bilen hemma för att det kostar för mycket att stå inne i stan. När jag tar tunnelbanan till Stadion så säger dom att den inte går längre. För att nån vagn har kört på nån vid slussen som ligger söder om T-central. Jättesynd om honom och hans famillj.
Men man kan ju inte stoppa banan så långt bort. Så det blev ersättningsbussar till centralen. Och det är ju inte lite trafik vid 16:30 tiden. Det tog 40 minuter från Stadion till stureplan. Gick fan så mycket fortare att gå.
Så jag fick köpa en ny biljett för 700kr och åka 3 timmar senare. Inte kul alls.
Tackar Gud för att det fanns en Pizza Hut som gav mig sinnes ro i magen. 


Fotomässan Göteborg 2010.

Fottomässan då, den går att sumera med två bokstäver. Den första är ett stort K, den andra är ett väldigt långt ö.
Slår man ihop det så blir det, håll i er nu: Kööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö!!!!!!!!!!

Stod i 40 minuter i kö för att komma in. E kom lite senare och hon stod i en timme. Samma visa som förra året ändå hade dom sagt att dom hade lärt sig nått. Inte vart det om kön i allfall. Lite irriterande att dom öppnar 10 och första föreläsningen är 10:15 som jag vill se, men missade.

Skitsamma. Köpte lite DVDer och en bok som blev signerad av självaste Brutus Östling som gav den bästa föreläsningen. Vet ni inte vem det är så googla på honom. Helt otroligt fina bilder och bra berättare.

Fotomässan i övrigt var väldigt bra. Stort och öppet. Man gick inte på varandra som det kan vara på mässor.
Till och med E tyckte det var kul och sprang runt och pratade med säljare och lyssnade på folk som pratade om hur man använde en kamera. Känner att jag börjar bli utkonkurerad av henne. :P


P.S. VI grattar Tilda som har lyckats komma över från blogspot till blogg.se
grattis. eller vi beklagar kanske. :P

RSS 2.0